A cégalapítás székhelyszolgáltatás nélkül nagyon hosszadalmas

Imádom a zenét és annak minden műfaját. Igazából mindenevő vagyok és ha jobban belegondolok, nincs olyan zenei irányzat, amibe ne szerettem volna már bele az idők során. Persze nekem örök kedvencem a heavy metal, de ettől függetlenül a blues-t is ugyanolyan élvezettel tudom hallgatni. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy a zene világában szeretnék céget alapítani mindenféleképpen. Nagyon megörültem annak, hogy erre úgy is van lehetőségem, hogy nem rendelkezek saját lakással vagy telekkel, hiszen a szekhelyszolgaltatas24.hu mindent elintéz nekem ezzel kapcsolatban. Tehát a cégalapítás székhelyszolgáltatás nélkül is megoldható, ha van saját lakásunk, viszont nem érdemes így eljárni. Hogy miért? Olvass tovább és meg fogod tudni a főbb indokokat!

Ez a szuper cég ugyanis egy teljesen törvényesen működő vállalat, ami számtalan nagyvállalatnak is szolgáltatásokat nyújt. Legyen szó “rendes” vagy iparűzési adótól mentes övezetről, ennek a cégnek mindenre van megoldása. Milyen jó, hogy rájuk bukkantam, hiszen nélkülük elég nehezen tudnám megvalósítani az álmaimat. Arról nem is beszélve, minden felmerülő kérdésemre azonnal válaszolnak e-mailen és a telefont is nagyon rövid időn belül felveszik. Ez az igazán minőségi szolgáltatás és mindezt már akkor megtették, amikor még csak potenciális ügyfelük voltam, tehát még egy forintot sem fizettem nekik. És pontosan ezzel győztek meg, hiszen már ingyen is nagyon sok információt megtudhattam tőlük.

Minden, amit tudni érdemes a cégalapítás székhelyszolgáltatás csomagról!

Ugyebár a cégalapításhoz elengedhetetlen a székhely megléte. Enélkül elég nehezen tudnának bejegyezni egy céget a cégtárba, viszont sok lelkes vállalkozó nincs olyan anyagi szinten. Vagy valakinek még a családja sem rendelkezik saját lakással vagy házzal, ez pedig alaposan megnehezíti a helyzetünket. Viszont még az is érdekes ezzel kapcsolatban, hogy amennyiben a saját házamat jelenteném be cégem székhelyéül, akkor még építményadót is fizetnem kellene, ami egy kezdő vállalkozónak akár halálos kiadás is lehet, pláne akkor, ha még pluszban nem ipa mentes övezetben lakik. Ilyen és hasonló buktatókra, fontos információkra is felhívja a figyelmemet a szekhelyalapitas24.hu oldal, amiért nagyon hálás vagyok.

Szerencsére az oldalon keresztül igénybe tudok venni akár iparűzési adó mentes övezetben is egy székhelyet, aminek csak a szolgáltatási díját kell megfizetnem, minden másról ők gondoskodnak. Ezzel nagyon nagy teher kerülne le a vállamról, hiszen nem kell még ezt az egységet is külön figyelemmel kísérnem, mindent meg fognak oldani helyettem. Én csupán kifizetem a havi díjat, ők pedig törvényesen működtetik a székhelyemet, kihelyezik a cégtáblámat és a nevemet is a postaládára. Ezen túl adminisztratív szolgáltatásokat is igénybe vehetek, tehát a beérkező postámat is kezelik. Micsoda ez, ha nem minőségi szolgáltatás? A végletekig meg vagyok velük elégedve!

Mit kell tennem, ha szerződést akarok kötni a szekhelyszolgaltatas24.hu-val?

Ha igénybe szeretnéd venni a szolgáltatást, akkor tulajdonképpen saját irodát sem kell majd fenntartanod. Tehát még ezt a költséget és az ehhez kapcsolódó, rezsi, üzemeltetés, felszerelés költségét is megspórolhatod. Nem beszélve pedig a személyzetről. Ehhez képest ez a kiváló cég kezeli a postámat és továbbítja a részemre, sőt még a hatósági ellenőrzés alkalmával is képviselnének engem. Pontosan az, amit kerestem és mindennek anyagi vonzatai elenyészőek. Ha csak abba gondolok bele, hogy mennyi mindent meg tudok velük spórolni, akkor máris jókedvvel kezdek bele a vállalkozók életébe. Pedig jól tudom azt, hogy közel sem lesz könnyű menet. Viszont egészen biztosan megéri majd, hiszen számos költséget megspóroltam az első években, amik akár a cégem vesztét is jelenthetnék, ha kevés a bevétel. Remélem ugyan, hogy nem így lesz.

Az ügyintézés nagyon egyszerű volt, bárkinek sikerülni fog, nem kell ettől tartani. Csak ki kellett tölteni első körben egy kapcsolatfelvételi űrlapot, amennyiben nem volt semmi kérdésem a folyamattal kapcsolatban. Bár olyan precízen írtak le mindent, hogy nem is tudom, első körben mi kérdésem lehetett volna. Mivel nem rendelkezem ügyvéddel, így a cég biztosított számomra ingyenesen, hogy megtörténhessen a cég bejegyzése a székhelyre. A cégbíróságon be is iktatták az adatokat, a szolgáltatás pedig onnantól kezdve éles volt és a szerződés érvénybe lépett. Nem is volt nehéz, igaz?

A fekete leves viszont ezután kezdődik, hiszen nagyon sok határidős feladatunk lesz majd, amiről szintén tájékoztatva leszünk majd szerencsére. Az első pár hétben elsődlegesen ezekre a teendőkre próbáljunk majd koncentrálni, hogy nehogy elrontsunk valamit, ha már eddig eljutottunk és ilyen szépen alakul minden. Szerencsére pofonegyszerű volt a cégalapítás ezzel a székhelyszolgáltatással, teljes mértékben elégedett vagyok. Amennyiben Te is vállalkozó szellemű vagy, úgy mindenféleképpen látogass el a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalra, hogy minden információnak a birtokában legyél a nagy döntés meghozatala előtt. Mérlegeld a lehetőségeidet és dönts belátásod szerint!