A stílustanácsadóm vett nekem táskát a turnémra

Mint ahogy azt már tudhatjátok sokan, egy zenekarban gitározom.

A karantén alatt sok ingyen koncertet adtunk online, emiatt nagyon népszerűek lettünk rövid idő alatt, és konkrétan már az első turnénkat szervezzük.

Mint minden előadónak, nekem is fontos, hogy a rajongóknak a legjobb formámat adjam, ezért minden apró részletre odafigyelünk a bandatagokkal: készülünk meglepetés dalokkal, sőt, még a szettjeinket is megpróbáltuk összehangolni.

Amikor a stílustanácsadónknak elküldtük a szereléseinket, amikben fel akarunk lépni, nagyon leszidott engem, hogy mégis milyen táskám van.

Aztán bocsánatot kért: elvégre, én zenész vagyok, nem stylist. Majd ő segít egy divatosabb darabot választani, tette hozzá.

Másnap találkoztunk, és ezt írta a laptopja keresőjébe: Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen!.

Ő kizárólag erről a webáruházról rendel táskát, mert az Anna Táska Webáruházban találja meg az ember a legjobb márkás táskákat egy helyen, magyarázta nekem.

Először is, itt olyan nagy márkák közül tud válogatni, mint például a Bugatti, Anekke, Kimmidoll, Tamaris, Jana, Heavy Tools, Dogs by Beluchi.

Másodszor, a kínálat nem csupán a márkák szempontjából széles: férfi és női modelleket is lehet rendelni innen, és a táskák mellett övek és pénztárcák közül is tudnak válogatni a felhasználók.

Ráadásul ha egy gyors regisztráció után rendel az ember az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! címre hallgató webáruházból, akkor minden esetben hűségpontokat kap, amik a megrendelt termék ára alapján kerülnek jóváírásra.

A hűségpontokat nem muszáj azonnal felhasználni – ha több különböző rendelés után élünk a lehetőséggel, egy jelentősebb kedvezményt tudunk velük nyerni magunknak.

A stílustanácsadóm elmondása szerint a szállítás is meglepően gyors szokott lenni, ami ráadásul 15 000 Ft-os vásárlás felett ingyen van – valljuk be, ennyi pénzt nagyon könnyen elkölt az ember táskákra (még akkor is, ha azokat akciósan szerzi be), főleg akkor, ha egy stílusban és színben passzoló övet vagy pénztárcát is tesz hozzá a virtuális kosarába.

Engem meggyőzött: a széles választékban tényleg hamar találtunk egy olyan táskát, ami illik a stílusomhoz (ez egy egyszínű, fekete Bugatti hátitáska lett egyébként, amit ráadásul 10% kedvezménnyel tudtunk megrendelni).

Mivel a termékekről jó minőségű képek szerepelnek többféle szögből, nem kellett attól félnem, hogy valami mást kapnék, mint amire számítok.

A jó felépítésének köszönhetően a weboldalt is könnyen tudtuk kezelni: mind a regisztráció, mind az online vásárlás, mind a szűrők használata egyszerű és gyors volt, úgyhogy határozottan állítom, hogy egy igényes, felhasználóbarát webáruházról van szó.

A futár valóban már két nap múlva meghozta az új hátitáskámat, ami pontosan olyan volt, mint a képen.

Így már sokkal magabiztosabban és lelkesebben állok hozzá a turnénkhoz!

Ajánlom nektek is, hogy keressetek rá az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! kifejezésre, ha táskát, övet vagy pénztárcát szeretnétek rendelni!