A jó zenéhez egy igazán jó headsetre is szükség van

A zenéléshez és a zenehallgatáshoz is szükség van egy jó headsetre. Amikor a zenét összerakjuk, amikor keverjük vagy csak egymás alá vágjuk a hangsávokat, esetleg igazítunk a felvételeken, nagyon fontos, hogy igazán tiszta hangzása legyen annak, amit hallunk. Így lehet jó zenét csinálni.

A jó zene készítéséhez és a tiszta hangzáshoz pedig egy jó headset is szükséges.

headset árak
headset árak

A headset árak egészen differenciáltak. A sokak által ismert 1-2000 Ft-os bedugós fülesek és a komolyabb, akár több mint 100 ezer forintos headsetek is elérhetők a piacon.

Természetesen más munkába menet zenét hallgatni egy headsetes fülesen és más egy zenei albumot szerkeszteni. Mindenhez más minőségre van szükség.

A komolyabb modellek pedig közel sem olyan elérhetetlenek már, mint akár 5 évvel ezelőtt. Ha akkor szerettem volna venni egyet, egy zenei boltba kellett ellátogatnom, vagy egy nagyobb elektronikai üzletben nézelődhettem. De most már a legkomolyabb headseteket is meg lehet venni az interneten. A bestmarkt.hu egy nagyon jó példa erre.

A headset árak általában tükrözik az egyes modellek minőségét is, így érdemes beállítani a szűrön, hogy milyen kategóriában keresünk. Egy 1200 Ft-os headset például biztos, hogy nem fog megfelelni az elvárásaimnak, és bármennyire is jó az a modell, ami 156000 Ft-ba kerül, azt sem fogom megvenni, mert sajnos nincs rá keretem.

Ha beállítottuk, hogy mennyit szeretnénk költeni az eszközre, akkor jöhet a többi paraméter.

A kialakítás, a csatlakozás és a kábelhossz is kiválasztható, illetve márkára is lehet szűrni, ha konkrétabb elképzeléseink vannak. A csatlakozás sem mindegy, például ha egy 3.5mmes csatlakozásba szeretnénk dugni, akkor hiába veszünk 2.5 mmes jack dugóval rendelkezőt és ez fordítva is igaz.

Ezen az oldalon nagyon sok headset, fül és fejhallgató kapható, ezek között jól lehet keresni, könnyen össze lehet hasonlítani őket és a szállítási idő is teljesen rendben van.

A profi modellekből is bőven van választék, de ha csak zenehallgatásra és telefonálásra keres valaki headsetet, akkor is bőven van választék.