Futómű javítás: nem mindig van szükség cserére

Mindenhol jó, de legjobb otthon, szokták mondani, de én nem teljesen értek egyet ezzel a gondolattal. Nagyon szeretek vezetni, az egész országon át utazgatni, és különböző helyeket felfedezni, ahol ugyanolyan jól tudom érezni magamat, mint az otthon kényelmében, így aztán mindig rendszeresen elviszem az autót a Méta Autószervizbe átnézésre, hogy biztos, hogy jól bírja a gyűrődést.

A legutóbbi futómű beállítás alkalmával kiderült, hogy futómű javításra van szükség. Szerencsére a futómű javítás nem jelent problémát a Méta Autószerviznek, ahogyan semmi egyéb sem, ami az autókkal kapcsolatos, így rövid időn belül elvégezték a szükséges javítást az autómon.

Amikor időpontot foglalok hozzájuk, mindig meglepődve tapasztalatom, hogy milyen rövid idő alatt tudnak fogadni. A mostani esetnél is már a következő hét első napjára sikerült időpontot adniuk, aminek nagyon örültem, hiszen így az elkövetkezendő programok során is biztonságosan vezethetek.

Azért is szerettem őket, mert mindig könnyen elérhetőek. Bármikor felhívhatom őket telefonon és tudok velük konzultálni a részletekkel kapcsolatban, valamint minden egyes alkalommal teljes körű tájékoztatást adnak a felmerült hibával kapcsolatban, és arról is megkapok minden információt, hogy pontosan milyen javítási költségekkel kell számolnom, és hogy ezekre miért is van szükség. Több lehetőséget is felvázolnak ilyenkor, így kiválaszthatom azt, hogy melyik úton induljunk el. Amikor legutóbb jártam náluk, elmondták azt, hogy lehet szó az alkatrész cseréjéről, azonban mivel nem olyan mértékű a meghibásodás, így ők ki is tudják ezt javítani, aminek nagyon örültem, hiszen ez így sokkal kedvezőbb összegre jött ki, mintha ki kellett volna cserélni az alkatrészt. Elmondták, hogy a javítást követően is teljes biztonsággal használhatom az autót, hiszen csak olyan alkatrészek javítását vállalják el, amelyek tényleg javíthatók, máskülönben, ha nagyobb probléma lenne, akkor mindenképp a cserét javasolták volna.

Több információt is kapok tőlük mindig azzal kapcsolatban, hogy milyen esetlegesen felmerülő problémákra kell odafigyelni az autóval kapcsolatban, amiért mindig hálás vagyok, így mindig tudom, mire kell odafigyelni.

Azt még el kell mondanom, hogy nem azért került gyorsan sorra az autóm, mert nincs elegendő ügyfelünk, hanem azért, mert egy nagyon jó rendszert üzemeltetnek. Például a weboldalunkon található egy időpontfoglaló rendszer, amiben nyomon lehet követni a korábbi időpontokat is, valamint az aktuális időpontot nem csak nyomon követni, hanem szerkeszteni és akár törölni is lehet. Ennek köszönhetően mindig időben értesülnek arról, ha egy ügyfél valamilyen okból nem tud elmenni az autószervizbe, így a helyére tudnak más ügyfelet fogadni, akár az online időpontfoglaló rendszeren keresztül, akár telefonon keresztül keresi meg őket valaki. Ez a rendszer nagyon hatékonyan működik. Ez látható abból is, hogy én is néhány napon belül kaptam időpontot az autószervizbe. A futómű javítás minden részletét el lehet olvasni a Méta Autószerviz weboldalán, ahol az alapinformációktól kezdve az árak is fel vannak tüntetve.

A javításról kapott számlán minden részletesen szerepel, így én mindig bizalommal fordulok hozzájuk, hogyha valamilyen probléma merül fel az autómmal kapcsolatban, hiszen egy teljesen korrektül működő professzionális autószervizet működtetnek. Ráadásul még a légkör is barátságos, így az ember szívesen fordul hozzájuk, hogy ha baj történik, vagy ha egyszerűen csak egy általános átvizsgálásra kerül sor. Nálam nem csak az ár határozta meg azt, hogy hosszú távon mellettük döntöttem, hiszen a korrekt tájékoztatás és a kedves kiszolgálás is épp ugyanolyan fontos, mint az, hogy ár/érték arányban megfelelő szolgáltatást kapjak.