Miközben böngészek a neten, egy csomó jó új dalt találok, vagy épp gázpalack csere ajánlattal szembesülök

Többször jártam már úgy, hogy teljesen véletlenül találtam rá jó dolgokra a neten. Ez megtörtént már a zenével kapcsolatban is, illetve olyan dolgok rendelésével, amikről addig nem is tudtam, hogy szükségem van rájuk.

Nem egy olyan előadó, illetve zeneszám van, amit tényleg véletlenül fedeztem fel és egyből beleszerettem. Azóta is hallgatom őket, és sok esetében már koncerten is voltam. Ebben nagyon sokat segített az, amikor a Youtube lehetővé tette azt, hogy amint lejár egy szám, már indítja is a következőt. Ez nagyon nagy előnye ennek az oldalnak, ugyanis amíg ez nem volt így sokkal ritkábban hallgattam róla zenét. Nem szerettem, hogy minden szám után vissza kellett lépni és azon gondolkodni, hogy mi legyen a következő. Akkoriban inkább CD-ről hallgattam teljes albumokat. Persze ennek is megvan a maga gyönyöre, csak így nehezebb új dalokat megismerni. Azonban már egy pár éve, mondom, mióta megjelent a Youtube-on ez a lehetőség, hogy magától a következő számra vált, úgy vagyok vele, hogy azon kapom magam, hogy azt sem tudom, mit hallgatok, de nagyon tetszik. Ilyenkor megjelölöm a dalt, hogy később is megtaláljam.

De ugyan ilyen véletlenül találtam rá a hétvégén a Gázpalackfutárra, ahol gázpalack cserével is foglalkoznak. Ez azért volt meglepő és mégis hasznos a számomra, mert miután megtaláltam ezt az oldalt, rá egy napra mondta az egyik haverom, hogy neki erre lenne szüksége. Nagyon boldog voltam, hogy segíthettem neki, de ekkor már én is jobban utánanéztem ennek az oldalnak. Először is láttam, hogy több féle terméket is forgalmaznak, kezdve a PB gázpalacktól egészen a héliumos, vagy széndioxidos palackokig. Minden termék megtalálható több féle méretben, ez többek között függ a gázpalack súlyától, nagyságától, valamint attól, hogy mekkora nyomású a benne található gáz. Ezeket a palackokat Budapest, és annak 20 km-es körzetében ki is szállítják, igény esetén pedig cserére is van lehetőség. Itt azonban arra kell figyelni, hogy ugyanakkora legyen a palack mérete, mint amekkorára az illető cserélni szeretné, vagyis amekkora nála van. A megrendelés maga telefonon történik, és azt mesélte a haverom, hogy nagyon kedvesek és illedelmesek a megrendelővel szemben, neki egy nagyon pozitív élmény volt innen beszereznie a PB gázpalackját.

Mindehhez érdemes azt is tudni, hogy a barátom családja már évek óta használ ilyen palackokat, azonban eddig mindig rohangálniuk kellett különböző töltőállomásokra, ami nem volt egy kellemes mulatság a számukra. Rengeteg alkalommal én segítettem nekik, mert vagy nem volt erre idejük, vagy valami probléma volt az autójukkal, ami miatt nem tudták elszállítani a palackokat. Most azonban ez a problémájuk is megoldódott, ugyanis ez a cég gondoskodik a szállításról is, ami azért sok mindent megkönnyít. Ez nekem is jól jön. Szívesen segítettem nekik, de azért nekem is egy nyűg volt, hiszen sokszor lett volna millió egy más dolgom.

Szóval érdemes oda figyelni a véletlenül felfedezett dolgokra, mert lehet, hogy egy olyan dolgot találsz, ami nagyon megkönnyíti a te és valaki más életét. De az is lehet, hogy így találod meg a kedvenc előadódat, illetve zeneszámodat.