Cégalapítás profi segítséggel? Zene füleimnek! – topcegalapitas.eu

Napjainkban nagyon divatos lett vállalkozónak lenni. Talán ez a legtalálóbb fogalom, hiszen a fiatalok nagy részének már nem az az álma, hogy zenész legyen és mindenki az ő koncertjeire vegyen vegyet, hanem nagy cégeket akarnak vezetni. Ehhez viszont nem csak egy komoly rálátás és tudás kell, hanem érzék is. Az alapok nélkül azonban semmi sem megy. Szerencsére a topcegalapitas.eu oldal megmutatja az alapokat, tájékoztat a fontos dolgokról a cégalapítással kapcsolatban és nem csak ezt tudja! Még a székhelyszolgáltatás terén is ki tudja segíteni azokat, akiknek esetleg nincs saját házuk vagy lakásuk. Mondjuk ide amúgy sem célszerű bejelenteni magunkat, hiszen akkor építményadót kellene fizetni. Az pedig ismételten nem a legjobb dolog.

Azt tudtad, hogy ha a topcegalapitas.eu-val történik a cégalapítás, akkor akár ingyenesen is igénybe veheted a szolgáltatásukat? Ehhez mindössze azt a csomagot kell választanod a szerződés során, ahol székhelyszolgáltatást is igényelsz. Egyébként mind a két csomag rendkívül kedvező és jól összeállított, mindenki meg fogja találni azt, amit éppen keres. Akinek már van lakása vagy háza, annak nem kötelező gondolkodni, viszont érdemes. Olyan helyet is kínál ez a kiváló cég, ahol az iparűzési adó mértéke nulla forint. Ez volt elég kedvező ajánlat egy kezdő vállalkozónak, pláne, ha minden pénzét a vállalkozás elindításába ölte. És ugyebár azt is tudjuk, hogy az induló cégek többnyire veszteségesek az első években.

cégalapítás
A cégalapítás egyszerű és gyors, ha a megfelelő partnert választjuk ki a folyamat előkészítésére és lebonyolítására.

Mit kell még tudnom a cégalapításról?

Szerencsére minden hasznos információ fent van a topcegalapitas.eu oldalon ezzel kapcsolatban. Látogass el a linkre, én most inkább a csomagajánlatokról szeretnék pár szót ejteni. Pontosabban jó pár szót, hiszen nem lehet röviden lerendezni a szuper ajánlataikat. Ugye említettem, hogy amennyiben a székhelyszolgáltatással kiegészített csomagot választjuk, akkor ingyenesen alapíthatunk céget, ügyvéddel. Az ügyvédet is biztosítják számunkra, hogy a legjobb kezekben legyünk.

A csomagban benne van a tulajdoni lap kiállítása és átadása a székhelyhez, a szükséges aláírásminták, illetve a cégtábla kihelyezése. Itt azonban nem ér véget a történet, ugyanis a székhelyszolgáltatás maga egy elég komplex dolgot takar. Nem csupán be lesz ide jelentve a céged, nem bizony. Itt mindenekelőtt 6+1 ajándék hónapot kapsz a csomagodban. Ezen felül a székhelyre érkező postádat kezelik: átveszik a leveleket, szkennelik és elküldik neked e-mailben. Ezt követően tovább postázzák a valós címedre, illetve irodát is biztosítanak, amennyiben a székhelyen szeretnél tárgyalni.

Természetesen ilyenkor tudomásul kell venni azt, hogy nem a Te céged az egyetlen, ami be van jelentve, ez azonban nem befolyásolja a tiszta és törvényes működést. Olyannyira megbízhatók, hogy ellenőrzés esetén a cégbíróság előtt is képviselik a céged érdekeit. Elég meggyőző, igaz?

Mennyi időbe telt a cégalapítás?

A legjobb az egészben az volt, hogy vidékről csak egyszer kellett felutaznom Pestre, mivel egy alkalmas volt a találkozó. Felkészülten vittem a kis motyómat, mindent elintéztünk villámsebesség alatt. Szerintem az egész találkozó nagyjából 1, max másfél óra lehetett és mindent el is intéztem. Tájékoztatást kaptam a legfontosabb elvégzendő teendőkről és már búcsút is intettünk. És azóta pedig büszke cégtulajdonos vagyok, hivatalosan is vállalkozó. Nagyon jól döntöttem, hogy mellettük tettem le a voksomat, azóta is nagyon profinak tartom őket és egy rossz szót nem tudok róluk mondani.

Te is szeretnél egy profi csapattal együttdolgozni a céged megalapítása kapcsán? Mindenképpen keresd fel őket és ne félj feltenni a kérdéseidet. Nagyon megértőek lesznek és kielégítően fogják megválaszolni az összes kételyed keltette kérdést. Sok sikert kívánok, légy sikeres vállalkozás tulajdonosa!