Kényelmesen és otthonosan a próbákon is

A múltkor újra ráébredtem, hogy mindenem az éneklés és a színpadon szereplés. Nyilván csak úgy is szeretek zenét hallgatni, de valójában előadás az én igazi kedvenc elfoglaltságom, ha tehetném minden percemet azzal tölteném, hogy zenélek másoknak. Van valami különleges érzés abban, ahogyan a zene feltölt, és amikor látom, hogy a közönség is élvezi, akkor az ad még egy löketet.

Pár héttel ezelőtt azonban az egyik próba közben egyre jobban éreztem, hogy fáj a lábam a bakancsban a színpadon zenélés közben. Már előtte is éreztem hasonlót, de most már biztosan tudtam, hogy nem elég kényelmes a bakancsom ahhoz, hogy abban álljak végig egy próbát. Ekkor jutottam arra az elhatározásra, hogy kell vennem egy új lábbelit, amiben kényelmesen tudok előadni.

Az egyik barátom a történet hallatán megemlítette nekem, hogy az én problémámra a megoldás egy férfi papucs. A bakancs ugyanis nem arra van kitalálva, hogy próbákon is abban legyek, meg könnyen bele is melegszik a lábam közben. Ekkor ajánlotta a barátom a CipőMarket oldalát, ahol rengeteg divattermék van, köztük sok cipő is.

Most kifejezetten papucsra volt szükségem, mivel az elsődleges szempont a kényelem volt, és egy olyan lábbeli megvásárlása, amiben szellőzhet is a lábam zenélés közben.

A férfi papucs sok mindent jelenthet. Lehet kicsit zártabb, szandál szerű is, de ide tartozhatnak a lábujjközi papucsok is, amiket inkább nyáron hord az ember. Ez a sokféle lehetőség mind megtalálható a CipőMarketen. Ráadásul a típusok mellett több neves márkát is forgalmaznak, és éppenséggel egészen nagy kedvezményeket is ki lehet fogni egy-egy termék esetén. Már most találtam kettőt-hármat, ami tetszik, egyelőre még gondolkodom, melyiket is rendeljem meg a webshopról.

Olyanra van ugyanis szükségem, amely valamennyire azért jól tartja a lábam, de nincs is benne melegem, ha egy hosszabb próbát kell végigállnom benne. Több megfelelőt is találtam a cipomarket.hu-n, csak még a színén gondolkodom, ugyanis kinézetüket tekintve is rengeteg féle van, és nálam ez a döntés mindig hosszú folyamat szokott lenni.

Egy biztos: ha a férfi papucsról van szó, akkor én mindenképp ezt az oldalt ajánlom, már most most meséltem róla a zenésztársaimnak, akik szintén elkezdtek érdeklődni a téma iránt. Így ugyanis nem muszáj a meleg téli bakancsban végigszenvedni egy-egy próbát, hanem lehet kényelmesen és otthonosan is, papucsban.