Mindig jól esik ha bekerül egy újabb motoros csizma a gyűjteménybe

Nagyon régóta vagyok megszállott koncertre járó. Már egészen kiskoromban megkaptam névnapomra azt a koncertjegyet, ami aztán elindított ebbe az irányba tartósan. Mondhatni azóta sem találtam semmit, ami fogható lenne az élőzene varázsához, emiatt is döntöttem úgy, hogy én magam is ebben a szakmában szeretnék majd tevékenykedni a jövőben, ami azóta meg is történt.

Igazából a zenélés mellett egy másik dolog érdekel még igazán, ami pedig nem más mint a motorozás. No persze szó se róla, alapvetően ez a kettő dolog kéz a kézben is járhat, hiszen a motorozás nagyon erős kapcsolatban van a zenei szubkultúrával is. Szóval ha éppen nem próbálunk vagy dalt írok akkor motorozok. Nagyon szeretem ezt az egész életérzést! Tulajdonképpen a szabadság az, ami először teljesen megfogott, amikor felültem annak idején egy kis robogóra, ami aztán már többé nem engedett el. Szerencsére gyorsan kialakult egy helyi kör, ahol többen is nagyon szerettünk ilyesfajta dolgokkal foglalkozni szabadidőnkben, így a motorozás gyorsan az életem részévé vált. Mostanra persze már nagymotorral járok és viszonylag gyakran el is megyek hosszabb körutakra az országban vagy valamerre Európában.

motoros csizma
motoros csizma

Különösen kedves időtöltés a motoros ruházatom összeállítása. Sokan igyekeznek a lehető legegyszerűbben túlesni az ilyesmin, én azonban nagyon élvezem, amíg babrálhatok ezekkel a dolgokkal. Mindig érdemes frissíteni a készletet, elvégre sosem lehet tudni mikor jön szembe veled egy jobb bukósisak vagy éppen motoros csizma mint az, amit addig használtál. Vagy éppenséggel az is lehet, hogy csak szimplán szeretnéd kibővíteni a gyűjteményedet, ebben sincsen semmi különös. Én mindenesetre azok közé tartozom tehát, aki nagyon szereti az idejét akár csak a kiegészítők és a külső dolgok összerakásával. Ez talán annak köszönhető, hogy elég komoly hatással voltak rám az olyan filmek mint mondjuk a „Szelíd motorosok”, ahol a megjelenésnek igen komoly szerepe volt. Vagy ha éppen a versenymotoromat használom akkor pedig egyértelmű, hogy fontos, hogy valamilyen szinten jól nézzen ki az a szett, amit magamra öltöttem az útra.

Mostanra szerencsére elég sokat tudtam bővíteni ahhoz a ruhatáramon, hogy igazából csak akkor kelljen megvennem valamit ha igazán tetszik, szükségem nem igazán van semmire. De persze ettől függetlenül ki lenne az, aki leállna a motoros ruhatárának a bővítésével?