Olyan halk az új italhűtő, hogy tisztán lehet hallani a bárban a jazzt

Egy nagyon kis kellemes bárt üzemeltetek. Nem ám kocsmát, itt kulturált népek gyűlnek össze, hogy elfogyasszanak egy pohár Martinit, beszélgessenek és közben lágyan szóljon a jazz. Sajnos az előző italhűtő olyannyira hangos volt, hogy nem lehetett a próbák alkalmával sem tisztán hallani a dallamokat, néha pedig meg is bolondult. Éktelen hangzavart keltett többször, így úgy döntöttem, hogy lecserélem egy jobbra. Rátévedtem szerencsére az Rdealer.hu oldalára, amit a legkisebb mértékben sem bántam meg, hiszen itt rátaláltam álmaim italhűtőjére.

Nem is kellett az oldalon sokáig keresgélni, mivel nagyon jól megalkotott webshopról van szó. A kereső azonnal kidobja azokat a termékeket, amiket szeretnék látni és szuperül sorba is tudom őket rendezni. Minden fontos információt feltüntet a cég, illetve már látom a várható szállítási időt is. Ez szintén nagyon pozitív volt nekem, mivel többször belefutottam vendéglátósként abba, hogy a megrendelt termékek kiszállítási ideje bizonytalan volt. “Valamikor majd megérkezik”, kaptam mindig a választ. Itt pedig még a rendelés előtt tudhatom, hogy mire kell számítanom. Kiszámíthatóak és lehet velük kalkulálni, ettől a vásárlástól kezdve elhatároztam, hogy mindent itt fogok megvenni – legalábbis azt, amit itt meg is tudok szerezni. Mivel pedig a paletta elég széles, nagyon kevésszer kell majd máshová mennem.

italhűtő
A jó italhűtő bármilyen bárhelyiséget feldob könnyedén.

Milyen italhűtőt vásároltam és mi volt a rendelés menete?

A tökéletes italhűtő kiválasztása mindig egy kis dilemma, hiszen nem egy kis befektetés. Alaposan mérlegelni kell a lehetőségeket és a rendelkezésre álló teret, hogy a legjobbat választhassuk ki. Az rdealer-en nem volt végtelen választék, hiszen nem is kell. Pont elég volt az, hogy felvonultatta a főbb típusokat és így könnyedén is mehetett a választás, nem volt feleslegesen 600 féle hűtő felvonultatva. Voltak nagyobbak, kisebbek, végül egy nagyobb, kétszárnyú mellett döntöttünk, hiszen elég nagy a bárunk és amúgy is növekvő vevőforgalmat szeretnénk. Legalábbis szerintem minden vendéglátósnak ez az álma, hogy a forgalom mindig növekedjen és egyre több ember ismerjen meg minket.

Nekünk pedig minden lehetőségünk megvan arra, hogy a város és egyben a környék legjobb bárja legyünk főként így, hogy már egy ilyen szuper helyről szerezzük be a dolgokat. Azóta nem csak italhűtőt vettem itt, hanem különböző bárkellékeket is, hiszen azt is árusítanak. Abszolút meg vagyok velük elégedve, minden a megbeszéltek szerint történt és a terv útján haladtunk végig. A termék kifogástalan, gyönyörű, új és imádom. Nem csak én, hanem a kollégák és a vendégek is odavannak érte, fantasztikusan halk és esztétikus. Ha éppen felújítanád a vendéglátó egységedet néhány dologgal, akkor mindenféleképpen látogass el az oldalukra!