Zene mindenhez kell

Főiskolás korunkban a fiú csoporttársaim zenekart alapítottak, mindegyikük különbözős stílusú zenekarokból érkeztek, ám mégis az ő formációjuk nagyon egyedi és meghatározó lett az évfolyamunkban. A laza pop – rock stílusok nagyon nyerő volt számunkra 18-20 évesen, és mindig megtöltöttük a clubokat, amikor egy-egy helyen játszottak. Nem volt ez másképpen sem 10 év elteltével, amikor jubileumi koncertet adtak, megalakulásukat megünnepelvén. Természetesen a zene és ők is, mint zenészek még mindig nagyon jók voltak, csak az élethelyzetek változtak meg. Mindenki dolgozik, és a munkát nem mindenki tudta a munkahelyén hagyni. Ezért tudtam meg, hogy egyik volt szaktársam cégek alapított, ami raktározással foglalkozik, most szerzett be az internet segítségével raklaptárolót, a tárolás professzionistásáért.

Csodálkoztam is, hogy akadt olyan vállalat, cég, aki az ő összetett elképzeléseit és magas elvárásainak meg tudnak felelni. De mégis létezik egy ilyen cég, akiről csak ódákat zengve tudott beszélni a volt csoporttársam, mindaddig, amíg ez a beszerzés volt a téma. Az interneten kutakodott, mert tényleg a legjobbat szerette volna megtalálni az aktuális piaci kínálatból is. Raklaptároló– még akkor is, és abból is a legjobbat szerette volna a volt csoporttársam, és amit ő fejébe vesz, az úgy is lesz, akár 10 éve is, most is. A cég nem csak profinak bizonyult már az első honlap látogatás alkalmával, de annyira megnyerő is volt.

Raklaptároló

Raklaptárolón kívül még rengeteg -féle és fajta tárolórendszert árulnak, gyártanak és szerelnek össze. Ami mégis nagy választás volt az a raklaptároló, mivel ez egy nagyon modern kikivitelezése a tárolórendszereket különböző válfajának. A vállalkozás nagyon vásárló orientált, mivel minden termékéhez külön leírást mellékelnek, különböző paramétereket feltüntetve, hogy az érdeklődők, nézelődök könnyebben a vásárlás mellett tudjanak dönteni. Ezek után nem is kérdéses, hogy ha a cégnek van egy remek jó honlapja – amiatt ki lehet ismerni, még a legszakadatlanabb szemeknek is feltűnő lehet az, hogy a képek alapján válasszon terméket.
Ennél a remek cégnél még erre is lehetőség van, mivel kiválaszthatja, hogy milyen legyen, illetve el is tudja képzelni. Főiskolás volt csoporttársam is felvette a céggel a kapcsolatot ekkor derült ki, hogy még ingyenesen ki is érkezik egy felmérő szakember, aki felméri a terepet és a hangár, gyártelep nagyságát. Szuper árajánlatot és tervet kapott a volt csoporttársam, ezért el is fogadta az ajánlatot, megrendelve a raklaptárolót. Raklaptárolóra még a kiérkező szakember is azt mondta, hogy ez a görgős, gravitációt kihasználó, nagy terheket megmozgató polcrendszer kiválóan alkalmas lesz arra a tárolásra, amire a volt csoporttársam használná. Így a rendelést követően a szállítás és a helyszínen való összeszerelés következett. Előre egyeztetett időpontban megérkeztek az összeszerelő szakemberek. Profi összeszokott módon, kezdtek neki a munkafolyamatoknak, látszott rajtuk, hogy összeszokott társaság, egymás keze alá tudtak dolgozni a raklaptároló összeszerelése közben. Mindvégig az összeszerelési határidőt és a vásárlóik igényeit szem előtt tartva. A volt csoporttársam megtudta az összeszerelő szakemberektől, hogy a cégük, úgy tud teljes körűen garanciát vállalni a termékre és az összeszerelésre, hogyha a szállítástól az összeszerelésig, beüzemelésig minden egyes munkafolyamatot ők végeznek el. Ez jó a vásárlóik számára is miszerint nem kell szerelők után kutatnia, fölös energiát befektetni, míg a cég így győződik meg arról, hogy garantált minőséget ad át a vásárlóinak. Az árral és a minőséggel is maximálisan elégedett volt a volt csoporttársam és azóta is megelégedéssel használja a polcrendszerét.