Majdnem nyomtatott kották nélkül maradtunk

Ezerrel folynak a zenekari próbáink, épp egy nagy fellépésre készülünk. Ilyenkor összefolynak az éjszakák és a nappalok és annyi a tennivaló, hogy felosztjuk egymás között, hogy párhuzamosan tudjunk haladni velük. Rám jutott legutóbb az új dalok kinyomtatásának feladata a következő próbára, amit én persze azonnal el is felejtettem. Csak két nappal előtte kapcsoltam, hogy a nyomtatás bizony elmaradt. Szaladtam is az otthoni HP nyomtatómhoz és szomorúan konstatáltam, hogy se papír, se patron nincs se a nyomtatóban, se az egész házban. Már éppen kezdtem kétségbe esni, hogy akkor most hogyan fogom kinyomtatni az új kottákat és dalszövegeket, amikor a párom a segítségemre sietett és a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron t ajánlotta.

Felmenve az oldalra azonnal feltűnt, hogy mennyi márka és típus létezik a kínálatukban, kisebbek és nagyobbak egyaránt. Szerencsére logikus a rendszerezése a webshopnak, így hamar megtaláltam a nekem kellő menüpontot: nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron. Rendkívül széles a választékuk! Majdnem minden termékhez és típushoz kínálnak eredeti és utángyártott patronokat, tonereket. Gyorsan tettem is a kosárba minden színt és típust, amire szükségem van a nyomtatásához. Megnyugtató volt, hogy a pontos és részletes adatlapok alapján mindig meg tudtam bizonyosodni róla, hogy a jó terméket veszem meg éppen. Nagyon kellemes meglepetésként ért, hogy a nyomtatoalkatresz.hu webshopja kedvezményes ársávokat kínál. Már akkor jobb áron kapjuk az adott terméket, ha kettőt veszünk belőle, háromnál pedig még kedvezőbb az ár. Sőt, nem csak több azonos termék esetén érvényesíti a rendszer a mennyiségi kedvezményt, hanem különböző termékeket összevonva is. Tehát, ha három terméket veszünk, például két színes és egy fekete-fehér patront, akkor is kettő árát fizetjük csak. Ráadásul még a kiszállítás is ingyenes értékhatártól függetlenül minden rendelés esetében. Ez összességében már jelentős megtakarítást jelent.

Most az eredeti HP patronok mellett döntöttem, de később lehet, hogy rendelek majd utángyártottat is. A nyomtatoalkatresz.hu ugyanis az oldalon részletezett feltételek teljesülése mellett ezekre is korrekt garanciát vállal. Így a rendelő fél számára alig van benne rizikó, viszont természetesen kedvezőbb az áruk, mint az eredeti patronoké.

A papír menüpont alatt hamar megtaláltam azt a fényes HP fotópapírt is, amit használni szoktunk. A leírásban azért megnéztem a részleteket, hogy biztosra menjek illetve ellenőriztem, hogy hány darabos a kiszerelés. Gyors kalkuláció, hogy hány darab is kell és már rendeltem is a szükséges mennyiséget. Utána laminálom és akkor nagyon igényes megjelenésű máris a kotta.

Nekem másra már nem volt szükségem most, de azért megnéztem, miket kínál még a nyomtatoalkatresz.hu oldal. Kínálnak lézernyomtatókhoz dobot, transzfert, fixálót például illetve festékszalagot és faxfilmet is több márkához. Ha bármire szükségem lesz nyomtató alkatrész témakörben, érdemes rájuk gondolnom majd elsőként.

Fizetésnél most az előre utalást választottam, ez praktikus és gyors megoldás volt most nekem. Szerencsém volt, minden rendelt termék státusza zöld pipa, így a kiszállításra már egy-két munkanapon belül sor is kerülhet. Azt választottam a kiszállítási módok közül, hogy a GLS futár hozza házhoz, mert így igazán gyorsan megkaphatom majd. Már semmi nem áll a próbák útjába, remélem, a fellépés is ilyen sikeres lesz majd.