Jó kis programot találtunk ki cégen belül

Az irodában gyakran hallgatunk zenét közösen. Igaz, a zenei ízlésünk kicsit különbözik, de amikor nagyon benne van mindenki a munkában és nem beszélgetünk, akkor olyan csend van. Ezt meg annyira nem szeretjük, úgyhogy bekapcsolunk valami zenét, ami szól a háttérben. Van egy alkalmazás, amit telefonon és számítógépen is ugyanúgy lehet használni, ingyenes zenestreamelős dolog, de van előfizetős része is, én is azt használom már évek óta. A lényege, hogy itt van egy csomó dalösszeállítás, hangulat alapján vagy éppen műfaj alapján.

Pont tavasz vége volt már, és volt egy összeállítás, ami teljes mértékben a nyarat idézte elő mindenkiben. Gondolkozni kezdtünk rajta, hogy nyáron kellene közösen kezdenünk magunkkal valamit, hiszen már a múlt évet is elég jól megtoltuk, ráférne a csapatra egy kis pihenés, valamilyen közös program, egy csapatépítő hétvége. Ezt pont a főnökünk hozta fel nekünk, mindannyian örültünk neki, gyakran szoktunk ilyeneket csinálni és ezeket mindenki nagyon élvezi.

Keresgélni kezdtünk az interneten, hogy mégis akkor hova menjünk, mit csináljunk. Mindenképp nyáron akartuk megtartani, mert akkor nálunk is van egy kisebb leállás, mint minden vállalatnál/cégnél, így emiatt nyáron kevesebb cég szokott tőlünk árajánlatot kérni, hiszen mindenhol szabadságolások vannak, igazi uborkaszezon. Így aztán úgy gondoltuk, hogy mi is megengedhetjük ezt magunknak.

A balatonpro.hu/csapatepites/ oldalon találtunk rá végül a megoldásra. Itt aztán minden van, amire csak szükség van. Csapatépítés, lány-és legénybúcsúk, születésnapi bulik, hajóbérlés. Nagyon tetszett mindannyiunknak, így kicsit beleolvastunk még jobban az oldalon található kisebb-nagyobb szösszenetekbe.

Már az első mondattal ezen az oldalon teljes mértékben egyet értettünk, miszerint a cégek életében már régóta jelen van a csapatépítés és ez egy fontos dolog, amit minden cégnek tartania kellene x időközönként. Mint ahogy mi is szoktuk.

Nevéből adandóan ezek a csapatépítők a Balatonon vannak, vannak előre meghatározott ajánlatok, amik között lehet válogatni, de abban is tudnak segíteni, ha egyedi dolgokról lenne szó, ha már a csapat kitalált magának valamit. Lehet vitorlás csapatépítésre is menni, mindegy, hogy milyen céllal, létszámmal rendelkezik az adott társaság, hiszen mindenkinek meg tudják találni a megfelelő árajánlatot. Ráadásul nem csak nyáron, de már tavasszal is ugyanúgy lehet menni hozzájuk vitorlázni. Mondjuk, mi mindenképp nyáron akartunk menni, úgyhogy ezen nem volt mit gondolkozni.

Sikerült velük mindent lebeszélni, az oldalon könnyen megtalálható minden elérhetőségük, úgyhogy a legkönnyebb végül az volt, hogy miután mindent közösen megbeszéltünk, utána pedig az oldal alján lévő árajánlatkérő űrlapon kértünk egy árajánlatot. Minden eléggé könnyedén ment, ennél könnyebben már csak az idő telt el, amit ott töltöttünk nyáron. Mindenkinek nagyon tetszett az ott eltöltött idő, szeretjük ezeket a csapatépítő programokat, ez minket is mindig közelebb hoz egymáshoz. Nem véletlenül vagyunk már olyanok, mint egy család.