A kedvenc együttesem logójával díszített pólót csináltattam a koncertre

A zenekarok iránti szeretetemet szeretem azzal kifejezni, hogy megveszem a hivatalos fancuccaikat. Ezek a holmik néha nagyon drágák és néha nem is lehet külföldről hozzájuk jutni, mert nem szállítanak hozzánk, vagy mert olyan drága a szállítási költség, hogy nem is éri meg megvenni a terméket.

Sokan vannak, akik ebben a helyzetben után gyártják a pólókat. Én is ebbe a kategóriába tartozom. Volt már, hogy egy olyan együttes jött koncertezni ide, akiket nagyon szeretek, de nem tudtam megvenni a pólójukat, mert amint kiadták, szinte azonnal el is fogyott az interneten is megvásárolható mennyiség.

Ekkor ástam bele magam jobban a pólónyomtatás témába. Annak az együttesnek a koncertjére mindenképpen a banda logójával ellátott pólóban szerettem volna menni, ezért kerestem egy olyan boltot, ahol ezt meg is tudják valósítani nekem.

Találtam egy nagyon szimpatikusat az interneten: https://lolmarkt.hu a neve. Itt nagyon jó minőségben dolgoznak és nagyon jó az ára is. Lehet online is rendelni, de lehet helyben, a boltjukban is vásárolni.

Vannak elég vicces saját gyártású mintáik, amikkel az egyes pólók megvásárolhatók, de ami engem jobban érdekelt, az az, hogy egyedi minta nyomtatással is foglalkoznak.

Akkor nyomtattattam az első pólómat, azóta pedig már számtalan nyomtatáson túl vagyok.

Nagyon jó minősége van az itt készült nyomatoknak. Szuper tartósak, nem mennek tönkre mosásnál és maga a póló is nagyon kényelmes, amire nyomtatnak.

Eleinte azt hittem, hogy csak kis mennyiségben lehet náluk rendelni, de online rendelés esetén elkészítenek sokkal több darabot is.

Amióta felfedeztem, hogy lehet ilyen módon pólót nyomtatni, a legtöbb kedvenc együttesem logójával és képével már készíttettem magamnak pólót, a legtöbbről pedig senki meg sem mondta volna, hogy nem a hivatalos boltjukban vásároltam.

Azóta születésnapokra, karácsonyra, a legtöbb ünnepre pólót csináltatok valami olyan mintával, amit szeret, akinek veszem a pólót. Lehet ez egy állat, egy együttes, egy színész, vagy valami színész újra gondolva. Egyszer még egy vasember mintát is csináltattam az egyik barátnőmnek, mert imádja.

https://lolmarkt.hu
https://lolmarkt.hu

Egészen olcsón nyomtatnak a https://lolmarkt.hu – nál, így nem terheli meg a sok ötlet a pénztárcámat sem, pedig rengeteg ötletem van. Az egyedi pólónyomtatás esetén tényleg csak a képzeletünk szab határt a lehetőségeinknek. Variálhatunk azzal, hogy hány mintát szeretnénk és hova a póló felületén, persze az árak ehhez mérten változnak is.

Nagyon szeretem az itt készült pólóimat, az ünnepek közeledtével pedig ismét fel fogok tankolni ajándéknak szánt pólókkal a https://lolmarkt.hu oldalon.