Penny akciós újság online a gyors bevásárlásért és a jó koncertért

A koncertezés, aktív zenészélet egy nagyszerű dolog. Kiskamasz korom óta részem van benne, és szerintem ki fog tartani öreg koromig. Ritkán volt olyan hogy nem játszottam valahol, valakik mellett, ha más nem, akkor kisegítésképpen. Ehhez természetesen hozzá tartozik az is, hogy meglehetősen sokat kell utazni, ez egy olyan kellemetlenség, amit vagy megszokik az ember, vagy nem. Akárcsak a vándorcirkuszosoknál, a zenészeknél is az állandó úton levés az egyik kellemetlenség, amibe sokan beletörnek. Itt most az egy szinttel feljebb lévőkre gondolok, a turnézó nagy bandákra, akik egy évben kétszáz napot folyamatosan az utakon vannak, minden este fellépéssel, vagy legalább minden másnap. Rendben, ők általában nem is úgy utaznak, hogy hatan bezsúfolódva egy kisbuszba, tele a hangszerekkel, erősítőkkel, hanem nagy, kényelmes utazó buszokban, külön szállítóvagonnal. Nekünk, kicsiknek viszont a rosszabb körülmények jutnak, és az út közbeni olvasás, beszélgetés, interneten böngészés. Így akadtam rá nemrég egy olyan oldalra is, ahol a Penny akciós újság megtalálható online lapozható formában, és ez kimondottan jól is jött az egyik pihenőnél.

Akármennyire nem tűnik fárasztónak, azért minden nap 6-8, sőt, néha 10-12 órát egy helyben ülni, ráadásul egy szűk járműben nem éppen egy pihentető elfoglaltság. Néha hunyunk egy keveset menet közben, van, amikor váltjuk egymást a volánnál, de egyébként unalmas és kimerítő az egész. Vannak, akik irigykedve mondják, hogy pedig biztos jó dolog világot látni, utazgatni, őket rendszerint ki kell, hogy ábrándítsam: az autópályáról és a benzinkutakról, közúti pihenőkről nem sokat látni ám sem a tájból, sem pedig az adott országból. Belföldön kicsit más azért a helyzet, itt csak a nagyobb útszakaszokat kell pályán megtenni, egyébként lehet mellékutakon kolbászolni, viszont teljesen más útviszonyok között. Minél távolabb vagy az autópályától, annál nehézkesebbek az utak, annál kevésbé tudsz ellazulni, arról nem is beszélve, hogy sokkal gyakrabban kell megállni. Mármint nem pihenni, hanem lámpa vagy keresztforgalom miatt, szóval egy csomó lassító tényező jön közbe. És azért néha nem árt megállni egy-egy boltnál sem, hogy se éhen, se szomjan ne haljunk, plusz ilyenkor remek alkalom nyílik, hogy végre kinyújtóztassuk a tagjainkat.

Nincs kimondott rendszer abban, hogy hol és miért szoktunk megállni, általában kutaknál vagy akkor, ha látunk egy nagyobb boltot, azonban a közel s távol nincs semmi lehetőség, akkor kénytelenek vagyunk beérni az út széli pihenőkkel. Pont az egyik ilyen kiruccanás alkalmával történt meg, hogy próbáltam magam elfoglalni, mert már nagyon kezdett elegem lenni az órák hosszat tartó utazásból, kanyargásból, és a telefonomon böngésztem a netet. Valószínűleg már nagyon éhes lehettem, ugyanis annak próbáltam utánanézni, hogy milyen boltok vannak azon a környéken, ahol éppen jártunk, és akkor futottam bele abba az oldalba, amit emlegettem. Előtte nem is gondoltam volna, hogy valahol fent van a penny akciós újság online olvasható, sőt lapozható formában, szóval komoly meglepetésként hatott. Mint egy gyerek, aki üres kifestőkönyvet talált, úgy kezdtem el átnézni, és izgalommal telve magamba szipkázni az információt belőle. Rá kellett jönnöm, hogy ez egy elképesztően hasznos webhely, ugyanis e nélkül nem láthattam volna meg, hogy mennyi szuper akció volt éppen a kínálatban. Kapásból legalább négy olyan dolgot pillantottam meg, ami ott helyben, az autóban utazva jól esett volna, meg is jegyeztem őket magamnak. A mellettem ülőknek is megmutattam, hogy nézzék át, mert ha jön szembe egy Penny, akkor megállhatnánk feltankolni. Jó ötlet volt, a penny akciós újság online verziója mindenkit lenyűgözött.

Szerencsénk volt! A következő faluban pont volt is egy Penny, úgyhogy kézzel-lábbal kapálózva visítottunk, hogy álljunk meg. Voltaképpen ha nem találtam volna meg ezt az oldalt, ahol a penny akciós újság elolvasható, akkor talán eszembe se jutott volna megállni, és megint éhesen és nyűgösen érkeztünk volna meg a koncerthelyszínre. Ez előfordult már párszor, és őszintén, kevés annál rosszabb érzés van, mint amikor kiéhezve, kimerülve kell színpadra állni és teljesíteni. Rendben, amit kell, azt így is meg lehet csinálni, a közönség semmi különbséget nem érzékel, nekem viszont mintha a gyomromat rugdosnák közben. Most, hogy vettük a fáradságot, utánanéztünk az online penny akciós újságban, hogy mire van szükség és meg is tudtunk állni felszerelkezni, szerintem nem árulok el nagy titkot amikor azt mondom, hogy a koncert is sokkal jobban sikerült. Felszabadultak voltunk, és valószínűleg öröm volt ránk nézni a pódiumon. Megérte megtenni azt az alig félórás kitérőt. És nem csak a fellépés sikere, hanem a folytatás miatt is, ugyanis innentől kezdve a mindennapjaim részévé vált ez a weboldal; nem is tudom, hogyan bírtam ki eddig nélküle.

penny akciós újság

A munkám és a lakóhelyem közti távolság miatt elég sokat utazom. Rendszerint ha hazaérek, olyankor már néha a házi munkát sincs kedvem megcsinálni, inkább csak vacsorázom valamit, lehuppanok a tévé elé, és hamarosan le is fekszem aludni. A napi bevásárlást hazafelé menet szoktam elintézni, hogy azzal is le legyen a gond, viszont tudom magamról, hogy hajlamos vagyok sokat elidőzni, válogatni, ezzel egy csomó értékes időt veszítek. Azt a kört, amit én rendszerint majdnem egy órán át szoktam megtenni a boltban, szerintem le lehetne zavarni körülbelül 15-20 perc alatt. Eddig legalább is ez volt a helyzet. Amióta azonban visszatértünk arról a bizonyos, korábban emlegetett koncertről, az online penny akciós újság és az oldalon található többi lapozható akciós újság elképesztően megkönnyítette az életemet! Csak annyit kell tennem, hogy ebédszünetben felmegyek az oldalra, átböngészem, hogy mi az aktuális kínálat, kigyűjtöm belőle mindazt ami szimpatikus, vagy amire szükségem van, és hazafelé már nem kell hosszú, felesleges perceket töltenem azzal, hogy a sorok között bóklászva az árcímkéket bogarászom. Tudom, hogy mi kell, tudom, hogy mennyibe kerül, tehát a nagyjábóli végösszeget is meg tudom saccolni. Ezzel a módszerrel sikerült a vásárlásra fordított időt legrosszabb esetben is fél órára csökkenteni, ami azt jelenti, hogy legalább egy másik felet nyertem vele! A penny akciós újság mindig ott van a zsebemben online a telefonomon, így ellenőrizni is tudom magamat, hogy nem nyúlok-e mellé.

Kevés ilyen hasznos tartalmat találtam eddig, mint a penny akciós újság internetes verziója, plusz az oldalon található többi akciós újság. Szerintem még legalább ennyi hely és idő kéne, hogy ecsetelni tudjam, mekkora előnyt jelent a számomra, hogy már ezeket használom. Elkezdtem újra felfedezni az otthoni teendőket, és rájöttem, hogy az eddigi igénytelenségem súlyos gond volt. Elhanyagoltam magamat és a lakásomat is. Így azonban, felvértezve a penny akciós újság online változatával, minden meg fog változni! Zenélni menni is sokkal könnyebb lesz, mert akár út közben is előre el tudom majd tervezni, hogy a következő megállónál miért lesz érdemes és hová betérni.