Hazárdjáték csak azért, hogy kijussak életem koncertjére!

Amikor a kedvenc zenekarom bejelentette, hogy Magyarországra jön, akkor nem tudtam hirtelen mihez is kapjak. 2 hét volt fizetésig, hogy legyen pénzem megvenni a jegyet, de szerencsétlenségemre már a harmadik nap után elkelt mind. Szomorúan konstatáltam a történéseket, mert már nem ”mai gyerekek” ezért kitudja, hogy jönnek e még hozzánk… Főleg azután vesztettem el végleg jó hangulatomat, amikor ismerőseim, akik jegy nélkül jutottak be a koncertre, elmesélték, hogy mi történt velük ott.

Pont körszínpados produkciót adtak és még egy hazai zenekar számát is játszották az ország tisztelete jeléül. Hát igen, ilyenkor mutatkozik meg, hogy egy sztárzenész mennyire alázatos még mindig a műfajában. Leginkább az fáj, hogy egy történelmi pillanatról maradtam le, mert nem ez lett volna az első alkalom, hogy meghallgassam őket.

Valaki, mintha fentről meghallgatta volna a rimánságom, mert egy plusz koncertet ad a banda egy szomszédos országban! Nem is haboztam sokat meg is vettem a jegyet, azaz első körben, csak az árát néztem meg, hogy mennyi pénzt kell összeszednem.

Nem tudtam, hogy teremtem meg rá a pénzt, mert csak 1 000 forintom lett volna rá.

Egyik barátom elhintette előttem a szerencsejáték lehetőségét. Ő elég szép fogadásokat tesz az ország egyik legjobb bukméker oldalán és mondta, ha odaadom neki készpénzbe, akkor azt az ezrest lejátszhatom…

Sok veszteni valóm nem volt, belementem a játékba. Sportfogadásból sikerült meg tízszereznem a jegyre szánt pénzemet! Mondjuk jó tippeket kaptam bennfentes ismerőseimtől, de még így is kicsit hihetetlennek találtam, hogy ilyen hamar lett 10 000 forintom! Vannak helyzetek, amikor nem is akkora balgaság a szerencsejáték!

Viszont ez még mindig csak az egy ötöde a jegyárnak és az útiköltségnek. Ahogy a bukméker oldalt böngésztem, hogy hátha új fogadást fogok tenni, megpillantottam egy bónuszkód lehetőséget. Kikértem haverom tudását a témában, de nem igazán lettem okosabb, mert nem igazán értettem. A lényeget leszűrtem, hogy kapok bónuszpénzt, amit eljátszhatok!

A Vegas.hu bónusz 50 000 forintot írt jóvá, amit akkor tudtam kivenni, ha teljesítettem a feltételekben leírt feltételeket. (persze a játékok módosították ezt az összeget) Kicsivel több veszteni valóm volt így, hogy már több pénzem volt, de a célomat még mindig nem értem el, szóval belementem az ország első legális kaszinójának játékába…

Nem fűztem sok reményt a dologhoz, főleg azért, mert elég sokat kellet játszani, hogy a végén kivehessem az összeget, ami addigra akár 0 forint is lehet, és kifejezetten balszerencsés vagyok szerencsejátékokban.

Szerencsére nem így lett!

Az önrészemmel és a kapott bónusszal a végeredmény egy elég szép összeg lett!

Minden költségemet fedezte, sőt, elég nagylábon lehettem kint! Sikerült is életem egyik legcsodálatosabb koncert élményét megélnem, főleg ilyen előzménnyel. Azóta kicsit bajban vagyok, mert nem akkora butaság a szerencsejáték, mint gondoltam, mert jól is elsülhet, viszont ez is olyan, mint a világon bármi, ha túlzásba viszed, akkor nagyon negatívan tud visszahatni!

Mindenesetre ajánlom az első regisztrálóknak, hogy ne féljenek a bónuszoktól, mert durva feltételei vannak, de ugyan akkora eséllyel sülhet el jól, mint nem! És ahogy a mondás tartja, aki mer, az nyer!